Algebehandling af tag

Bestilling af billig algebehandling

En af de hyppigste årsager til frostsprængninger og andre skader på taget, er alger og mos. Disse bevoksninger holder på fugten og derfor forhindre taget i, at tørre ud korrekt. Det er derfor særdeles fornuftigt ide, at få foretaget en algebehandling af dit tag. 

Hvis du algebehandler dit tag, beholder det sin styrke i meget længere tid og det er også særdeles fornuftigt økonomisk.

 

Når algebehandlingen er gennemført, dør alger og mos på få dage. Derefter vil bevoksningen i løbet af de næste 5-9 måneder løsne sig og falde ned i tagrenden og taget er pænt og så godt som nyt igen.

 

Når algerne på taget er væk fra den/de første algebehandlinger (som oftest gøres årligt) så er det nok at vedligeholde taget med algebehandling hvert 2. år. Gør du det, er det en yderst billig og effektiv måde at vedligeholde dit tag på.

Vi er et team af professionelle medarbejdere, med speciale i forebyggende alge behandling og vi prioriterer miljø, kvalitet og service meget højt, således at du får det bedste resultat til den billigste pris!
 

Vi er din garanti for veludført arbejde og vi går aldrig på kompromis med din tilfredshed!


 

Fordele ved Algebehandling:

Man fjerner eventuelle K1 fejl fra tilstandsrapporten som hurtigt kan forværres til K2 eller K3 fejl på grund af manglende vedligehold

Alt vedligeholdelse er godt for din pengepung da man undgår store renoverings udgifter

Prisen på huset stiger da boligen fremstår mere pæn og vedligeholdt, hvilket giver en bedre tilstandsrapport

Hvorfor bruge os?:

Vi prioriterer miljøet og bruger
altid kun produkter der er godkendt

af Miljøstyrelsen
 

Vi servicerer både privat og erhvervs-
kunder og ingen opgave er for stor eller
lille for os
 

Vi er fleksible og er i f.eks 3 på samme
vej, der ønsker en algebehandling, så kan vi

tilbyde endnu mere attraktive priser

 

 

Hvad kan der ske, hvis du ikke algebehandler dit tag når det trænger?

Hvis du har alger og mos på dit tag over en længere periode, så er det lidt en farlig kombination, som du med det samme skal tage aktion på.


Se fx hvordan en tilstandsrapport kan se ud, med mos på taget. Det giver nemlig en K1'er og det vil vi jo ikke have - vel ?
 

K1 tilstandsrapport pga mos og alger

 

Hvordan udføres en Algebehandling?

Vi starter med at sprøjte taget med en væske, der omgående dræber alle bakterier. Vi sprøjter fra jorden med en skum lanse, så vi skal ikke op på dit tag. Du behøver derfor ikke at være hjemme, når behandlingen foretages, men vi melder selvfølgelig vores ankomst på forhånd og vi rydder altid op efter os.

 

Behandling af bakterier udføres typisk fra marts til og med oktober og for at arbejdet kan udføres med et tilfredsstillende resultat, er der mange faktorer at tage hensyn til, som f.eks. tørt, lunt og vindstille vejr. 

Efter endt behandling, vil du efter kort tid, kunne se algerne visne og skifte farve.

Efterfølgende vil rødderne slippe taget, og ved hjælp af vind  og regn vil algerne løbende falde af taget. Det endelig resultat kan du se efter 5-9 måneder.


Hvis du har solceller, anbefaler vi at solcellerne skylles med rent vand dagen efter behandlingen.

 

Der er en stor økonomisk gevinst ved, at du løbende får behandlet dit tag og du undgår ubehagelige overraskelser i form af skader på taget.

Vi anbefaler at du får behandlet dit tag med 1-2 års mellemrum, så du forebygger, at der kommer nye belægninger på taget.

 

Tror du at dit tag kunne have brug for en algebehandling eller tagrensning så tøv ikke med at send en brevdue via vores kontaktformular, eller ring til os på 53 70 69 02  - vi bider ikke! 

 

 

Kontaktoplysninger

Alge-fjerner

Ringvej 4

5853 Ørbæk

Tlf:   53706901

Mail: info@alge-fjerner.dk

CVR nr.: 33592337

Få den bedste pris her